Advocaat letselschade | Jarenlange ervaring!

Advocaat letselschade

Heeft u letselschade opgelopen en is een ander daarvoor aansprakelijk? Wij raden u dan aan om een letselschadespecialist, óf advocaat letselschade in te schakelen die uw belangen kan behartigen. We spreken van letselschade wanneer iemand door een voorval of ongeluk letsel oploopt en daardoor schade lijdt. Hier kan sprake zijn van:

  • Medische misser
  • Bedrijfsongeval
  • Verkeersongeval

U heeft mogelijk recht op een schadevergoeding als de ander aansprakelijk gesteld kan worden. Omdat wij alle kennis in huis hebben op het gebied van Recht en letselschade kunnen onze letselschadespecialisten u tijdens een eerste gesprek al aangeven of u recht hebt op een vergoeding of niet. Bij een vervolgafspraak kunnen we vaak al een indicatie van het bedrag geven.

Advocaat letselschade Amsterdam

Woont u in Amsterdam en omgeving? Dan kunt u een advocaat letselschade in Amsterdam, óf een letselschadespecialist van Sincerus Letselschade inschakelen. We kunnen bij u thuis of op locatie afspreken, afhankelijk van uw voorkeur. Vervolgens stellen we de tegenpartij aansprakelijk en vragen we relevante gegevens op voor uw zaak. Omdat u waarschijnlijk al kosten hebt gemaakt, vragen we een voorschot aan. Daaropvolgend wordt de definitieve schadevergoeding vastgesteld en wordt de zaak afgewikkeld. Indien de aansprakelijke partij niet eens is met het schadebedrag zullen we indien mogelijk een gerechtelijke procedure starten.

Advocaat letselschade Den Haag

Onze adviseurs gaan niet alleen te werk in Amsterdam. U treft onze partneradvocaat letselschade naast Den Haag, ook in de rest van Nederland. De experts van Sincerus Letselschade vragen voor u een rechtvaardige schadevergoeding aan dat uit verschillende schadefactoren bestaat. We denken dan aan:

  • Inkomensschade
  • Medische kosten
  • Kosten belangenbehartiger

Omdat de tegenpartij zich in de meeste gevallen laat vertegenwoordigen door een specialist van een verzekeraar, is het verstandig om een belangenbehartiger in te schakelen. Wij werken kosteloos voor u, wat inhoudt dat u geen financieel risico loopt.

Direct antwoord op al uw vragen

Scroll naar boven