Bedrijfsongeval melden? Ontvang een rechtvaardige vergoeding!

Bedrijfsongeval melden

Bij Sincerus letselschade kunt u uw bedrijfsongeval melden wanneer u een ongeluk heeft gehad op vanwege ondeugdelijke materialen, slecht nageleefde veiligheid of wegens een andere oorzaak. Dan kan uw werkgever namelijk aansprakelijk worden gesteld voor uw letsel en kunnen de gemaakte kosten worden verhaald. Een werkgever is niet altijd aansprakelijk wanneer er een bedrijfsongeval plaatsvindt. Op de werkvloer moeten er maatregelen worden genomen die redelijkerwijs nodig zijn om te voorkomen dat de werknemer schade lijdt in het uitoefenen van zijn functie. Als deze niet zijn genomen en u lijdt hierdoor schade, dan is uw werkgever aansprakelijk. In dat geval kunt u uw bedrijfsongeval melden bij Sincerus Letselschade, waar wij voor u schadevergoeding aanvragen.

Letselschade bedrijfsongeval melden

Uw letselschade bedrijfsongeval melden doet u eenvoudig online via ons contactformulier of telefonisch met één van onze juristen. Vaak kunnen wij dan al aan de hand van de voorgelegde situatie inschatten of u recht heeft op schadevergoeding. Vervolgens kunnen we een afspraak maken bij u thuis of op locatie om de gehele situatie voor u op te nemen zodat we optimaal uw belangen kunnen behartigen bij uw werkgever of zijn verzekeraar. Onze diensten zijn volledig kosteloos, of u nu wel of niet een schadevergoeding toegekend krijgt. Hierdoor loopt u geen risico, mocht de vergoeding niet toegekend worden. De letselschade van uw bedrijfsongeval kunt u eenvoudig vrijblijvend melden bij een van onze medewerkers. Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Bedrijfsongeval melden Sincerus Letselschade

Om een schadevergoeding aan te vragen voor de gemaakte kosten, kunt u uw bedrijfsongeval melden bij Sincerus Letselschade. Uw werkgever zal de kosten niet zelf hoeven betalen omdat deze als het goed is hiervoor een verzekering heeft afgesloten. Hierdoor hoeft u zich niet zorgen te maken over een eventueel conflict over het bedrag. Wij hebben alle expertise in huis die nodig is voor het realiseren van een rechtvaardige vergoeding. Omdat de oprichters van ons bureau allemaal te maken hebben gehad met letselschade, kunnen wij ons goed inleven in uw situatie. Een persoonlijke en empathische benadering staat dan ook centraal in onze kernwaarden. Uw bedrijfsongeval melden bij Sincerus Letselschade? Dat doet u gemakkelijk en vrijblijvend via ons contactformulier of via 085 – 760 60 13

Direct antwoord op al uw vragen

Scroll naar boven