Emotionele schade? Sincerus Letselschade helpt u verder!

Emotionele schade

Veelal kunt u na een ongeval fysieke en materiële schade aantonen waarvoor u een vergoeding kunt ontvangen. Psychische en mentale problemen als gevolg van een ongeval zijn echter niet altijd zichtbaar. Maar in sommige gevallen kunt u voor deze emotionele schade ook schadeloos gesteld worden! Samen met de experts van Sincerus Letselschade kunt u erachter komen of u recht heeft op een emotionele schadevergoeding. U kunt bij ons gratis advies inwinnen over de rechten en kansen omtrent uw situatie.

Emotionele schade claimen

Het vaststellen van de emotionele schade kan zelf ook de nodige emoties oproepen. Daarom hoeft u zich om het papierwerk bij emotionele schade claimen geen zorgen te maken. Dit wordt voor u uit handen genomen door de experts van Sincerus Letselschade! Samen met u evalueren wij uw bewijslast en ondervinden wij of u recht heeft op een emotionele schadevergoeding en hoe hoog deze zal uitvallen. Vervolgens zullen wij u kosteloos juridische bijstand verlenen met emotionele schade claimen als uitgangspunt. Onze hulp is gratis omdat wij onze facturen op de verantwoordelijke partij verhalen. Zo blijven uw kosten tot het minimum beperkt en kunt u zich focussen op uw revalidatie.

Emotionele schade na ongeluk

Vaak blijft u als slachtoffer achter met emotionele schade na een ongeluk. Dit kan zich uiten op vele verschillende manieren, zoals depressies, angststoornissen en verminderde levenslust. Dit is natuurlijk heel vervelend en dat weten wij van Sincerus maar al te goed. In een dergelijk geval kunt u onze hulp inroepen en regelen wij het het vaststellen van een vergoeding voor emotionele schade na een ongeluk. Wilt u weten of u recht heeft op een emotionele schadevergoeding? Neem dan vrijblijvend contact op met Sincerus Letselschade via telefoonnummer 085 – 760 60 13 of ons online contactformulier. Wij werken door heel Nederland, dus ook bij u in de buurt!

Direct antwoord op al uw vragen

Scroll naar boven