Immateriele schadevergoeding | Sincerus Letselschade

Immateriële schadevergoeding

Bent u het slachtoffer van een ongeval met een blijvende impact op uw dagelijks leven? Dan kan Sincerus Letselschade u helpen bij het verkrijgen van een immateriële schadevergoeding, ook wel smartengeld genoemd. Onder immateriële schade verstaan we het verlies van levensvreugde, pijn en/of verdriet. Hierdoor kunnen andere ongemakken ontstaan, zoals littekens en een sociaal isolement. Omdat deze schade moeilijker te bewijzen is dan materiële schade kunt u de hulp inroepen van Sincerus Letselschade. Vanwege de vele emoties die het bepalen van een immateriële schadevergoeding op kan roepen kunt u de zorg hiervoor overlaten aan onze specialisten.

Immateriële schadevergoeding berekenen

Onze letselschadespecialisten hebben de juridische kennis in huis om te bepalen of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding. Als dit het geval is, zullen wij u helpen door een immateriële schadevergoeding te berekenen voor u. Immateriële schade is echter lastig uit te drukken in een bedrag, wat betekent dat elk geval afzonderlijk wordt beoordeeld. Hieronder enkele factoren die bepalend zijn bij het berekenen van een immateriële schadevergoeding:

  • De leeftijd van het slachtoffer
  • Het aantal benodigde medische ingrepen en de zwaarte ervan
  • De duur van het genezingsproces
  • De invloed van het letsel op dagelijkse bezigheden

We willen u erop wijzen dat in Nederland relatief lagere bedragen worden uitgekeerd vergeleken met andere Europese landen. Houdt u hier dus rekening mee als wij uw immateriële schadevergoeding berekenen.

Immateriële schadevergoeding claimen

U kunt vrijblijvend contact opnemen met Sincerus letselschade als u immateriële schadevergoeding wilt claimen. Het inschakelen van onze deskundige bijstand is geheel gratis! Samen met u bekijken we of u in aanmerking komt voor een immateriële schadevergoeding en berekenen we hoe hoog deze uit zal vallen. Wanneer wij u helpen bij het claimen van een immateriële schadevergoeding, zullen onze experts u tijdens het gehele traject bijstaan. Wilt u een immateriële schadevergoeding claimen? Dan bent u bij Sincerus Letselschade aan het juiste adres!

Direct antwoord op al uw vragen

Scroll naar boven