Letselschade advies nodig? Sincerus Letselschade

Letselschade advies

In geval van letselschade dat buiten uw schuld om is ontstaan, dient u de andere partij aansprakelijk te stellen. Omdat de bewijslast bij een schadezaak bij de eisende partij ligt en dit veelal ingewikkelde materie behelst, doet u er verstandig aan om in zo’n geval letselschade advies in te winnen bij een letselschadespecialist. Sincerus Letstelschade is expert op het gebied van hulp en ondersteuning bij letselschadezaken, waardoor een rechtvaardige schadevergoeding kan worden gerealiseerd! Haal het maximale uit uw situatie met letselschade advies van Sincerus, en ontvang waar u recht op heeft!

Letselschade juridisch advies

Wie eist bewijst, en daarom ligt de bewijslast op een aantal punten aan uw zijde als eisende partij. Zo dient u als eisende partij volgens het Nederlandse Recht te bewijzen dat:

  1. De wederpartij aansprakelijk is voor het ongeval
  2. Er een causaal verband bestaat tussen het ongeval en uw letsel
  3. U schade lijdt of heeft geleden, zowel materieel als immaterieel

Omdat u zeer waarschijnlijk over onvoldoende kennis beschikt om tot een goede beoordeling en bewijslast te komen en het in veel gevallen voorkomt dat de tegenpartij zich laat vertegenwoordigen door een specialist van de verzekeraar, raden wij u aan om bij letselschade juridisch advies in te winnen. Ook kunt u ervoor kiezen om een belangenbehartiger in de arm te nemen die beschikt over kennis van alle wetten en regels, waardoor een passende schadevergoeding kan worden gerealiseerd. Bij Sincerus Letselschade kunt u terecht voor gratis letselschade advies en ondersteuning!

Letselschade advies online

Doordat de oprichters van Sincerus Letselschade zelf in het verleden te maken hebben gehad met een schadezaak waaruit letsel is ontstaan, weten zij precies wat u doormaakt en waar u behoefte aan heeft! Wij helpen u graag met letselschade advies online, maar u kunt tevens vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen. Wij werken geheel kosteloos en door onze kleinschaligheid kunnen wij meer tijd aan uw schadezaak besteden, wat de hoogte van de schadevergoeding ten goede komt! Na een telefonische intake komen we vervolgens bij u thuis langs om de schade op te nemen en de verdere aanpak te bespreken. Vraag letselschade advies online aan en laat gratis uitrekenen waar u recht op heeft!

Direct antwoord op al uw vragen

Scroll naar boven