Letselschade claimen | Eerlijk advies | Sincerus Letselschade

Letselschade claimen

Heeft u door andermans toedoen letsel opgelopen? Letselschade claimen doet u dan samen met de experts van Sincerus Letselschade! Een ongeval kan lichamelijke, emotionele en financiële gevolgen voor u hebben. Dit wordt letselschade genoemd. Hiervoor kunnen verschillende oorzaken zijn, zoals:

  • Medische misser
  • Beroepsziekte
  • Bedrijfsongeval
  • Verkeersongeval

Als een ander hiervoor aansprakelijk is, heeft u mogelijk recht op een rechtvaardige schadevergoeding en kunt u letselschade claimen. Of iemand aansprakelijk is voor een ongeval wordt bepaald op grond van het Nederlands Recht. De letselschade experts van Sincerus Letselschade kennen de regels die hierin worden beschreven goed en zijn altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van letselschade. Zo weet u zeker dat wij alle kennis in huis hebben, zodat we uw letselschade claimen kunnen.

Letselschade claimen advies

Bij Sincerus Letselschade bent u aan het juiste adres voor letselschade claimen advies! Omdat wij kosteloos een rechtvaardige schadevergoeding voor kunnen, gaan wij verder dan alleen het geven van advies. Wij bieden u geheel vrijblijvend telefonisch of bij een bezoek aan huis een eerste indicatie van de hoogte van uw schadevergoeding. Indien er recht is op een vergoeding, kunt u kosteloos gebruik maken van onze dienstverlening. Wij treden voor u op als belangenbehartiger om kosten zoals: reiskosten, schade aan materiële zaken, inkomensschade of smartengeld vergoed te krijgen. Voor letselschade claimen advies bent u van harte welkom bij Sincerus Letselschade. Neem gerust contact op via het contactformulier en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Direct antwoord op al uw vragen

Scroll naar boven