Letselschade Limburg | Vrijblijvend en kosteloos advies

Deskundige hulp bij letselschade in Limburg

Een ongeval kan vervelende lichamelijke, emotionele en financiële gevolgen hebben. Als iemand anders aansprakelijk is voor het ongeval heeft men recht op schadevergoeding.

Slachtoffers beschikken zelf niet over voldoende kennis om goed te kunnen beoordelen of de andere partij aansprakelijk is en welke schade er vergoed dient te worden. Men doet er derhalve verstandig aan om een belangenbehartiger te nemen die alle wetten en regels goed kent en in staat is om een rechtvaardige schadevergoeding te realiseren.

Sincerus Letselschade helpt letselschadeslachtoffers in Limburg graag hierbij en werkt ook nog eens geheel kosteloos voor ze!

 

 

Letselschadespecialist in Limburg

Sincerus Letselschadespecialisten is landelijk werkzaam en heeft letselschadespecialisten die in Limburg wonen en werken. Na een eerste telefonische intake wordt u zo snel mogelijk thuis bezocht om de eerste schade te inventariseren en de verdere aanpak te bespreken.

Wilt u meer informatie over Sincerus Letselschade in Limburg en hun werkwijze? Bel dan 085 – 760 60 13 of vul het online contactformulier in op deze website.

SocialZ02_4701 Social

Keurmerk

Sincerus Letselschade is in het bezit van het Nationaal Keurmerk Letselschade.

Bij dit keurmerk staan alle bonafide en volgens de Gedragscode Behandeling Letselschade (GBL) werkzame bedrijven geregistreerd. Slachtoffers kunnen er, dankzij dit keurmerk, op vertrouwen dat zij niet nog een keer slachtoffer worden door met een niet-deskundig of zelfs malafide belangenbehartiger in zee te gaan.

Direct antwoord op al uw vragen

Scroll naar boven