Letselschade medische fout | medische misser verhalen

Letselschade medische fout

Heeft u een operatie gehad of een behandeling waarbij de opgetreden complicaties gemakkelijk voorkomen hadden kunnen worden? Dan heeft u mogelijk letselschade als gevolg van een medische fout. Heeft u door deze misser bovendien opnieuw kosten gemaakt? Deze kunt u mogelijk laten vergoeden door de (verzekeraar) van degene die aansprakelijk hiervoor is. Een medische fout kan enorme impact hebben op uw leven. U houdt hopelijk tijdelijk complicaties over aan deze misser, maar in het ergste geval is het blijvend. Uw leven staat dan op z’n kop, want de activiteiten die u vroeger deed, kunt u misschien op dit moment niet meer uitoefenen. Denk onder andere aan uw baan of aan het huishouden. Of heeft u een actieve hobby? Die nu teveel klachten oplevert? Het is daarom niet meer dan redelijk dat u voor de letselschade van medische fout een rechtvaardige schadevergoeding aanvraagt die het leed kan verzachten.

Letselschade advocaat medische fout

Bij Sincerus Letselschade werken we met een klein team van juristen en een letselschade advocaat voor medische fouten om uw belangen te behartigen bij de tegenpartij. Door kleinschalig en nuchter te blijven, kunnen wij onze kosten laag houden. Wij kunnen hierdoor het aantal schadezaken per letselschadespecialist beperkt houden zodat wij meer tijd te besteden hebben per schadezaak. Het stelt ons in staat om proactief aan uw zaak te werken met als gevolg een snellere bevoorschotting en een hogere schadevergoeding. De oprichters van Sincerus Letselschade hebben in het verleden zelf een ongeval gehad waarbij letsel is ontstaan. Hierdoor kunnen zij zich goed inleven in uw situatie. Neem gerust contact op met onze juristen of letselschade advocaat over medische fout voor meer informatie!

Schadevergoeding letselschade medische fout

Voor een rechtvaardige schadevergoeding bij letselschade ten gevolge van een medische fout bent u aan het juiste adres bij Sincerus Letselschade. Wanneer u telefonisch of via het contactformulier uw situatie aan ons voorlegt, kunnen wij vaak al een indicatie geven over of u recht heeft op een schadevergoeding en hoe hoog deze zal zijn. De vergoeding bestaat uit een aantal schadefactoren, onder andere:

  • Gemaakte kosten  (reiskosten en medische kosten)
  • Verlies arbeidsvermogen
  • Immateriële schade (smartengeld)
  • Verlies zelfwerkzaamheid (Bijv. hulp in de huishouding en niet meer kunnen klussen)
  • Kosten van inschakeling belangenbehartiger

Wilt u weten waar u recht op heeft? Laat uw schadevergoeding letselschade medische fout uitrekenen en aanvragen door de specialisten van Sincerus Letselschade!

en. Zo loopt u geen enkel risico! Lees de informatie over ons Sincerus juridisch bureau letselschade online nog eens door en neem gerust contact op. Wij staan graag voor u klaar!

Direct antwoord op al uw vragen

Scroll naar boven