Letselschade Nijmegen | Gratis juridische hulp en advies!

Letselschade Nijmegen

Wanneer u betrokken bent geraakt bij een ongeval in Nijmegen of omgeving en u letselschade heeft opgelopen, kunt u gratis juridische hulp inschakelen van Sincerus Letselschade! Wij zijn specialist op het gebied van letselschade Nijmegen en kunnen u kosteloos bijstaan in het verhalen van uw financiële of immateriële schade op de wederpartij. Het is aan te raden om een expert in de arm te nemen wanneer het gaat om een verkeers- bedrijfsongeval of ander ongevallen waarbij schade is opgelopen, omdat de bewijslast bij u als schade eiser ligt. Omdat dit veelal ingewikkelde materie bevat en aan de hand van het Nederlands Recht wordt bepaald, kan een letselschadespecialist uitkomst bieden. Met de specialisten van Sincerus Letselschade kunt u erop vertrouwen dat het maximale uit uw schadesituatie wordt gehaald!

Letselschade advocaat Nijmegen

Neem contact op met onze letselschadespecialisten en letselschade advocaat Nijmegen wanneer u letselschade heeft opgelopen buiten uw schuld. Wij onderzoeken uw letselschadezaak en kunnen u bij het eerste contact vertellen of u recht heeft op een mogelijke schadevergoeding en welk type letselschade er op de wederpartij verhaald kan worden. Een letselschade vergoeding bestaat namelijk uit verschillende schadefactoren, zoals:

  • Medische kosten of reiskosten
  • Inkomensschade
  • Schade aan materiele of immateriële zaken
  • Verlies zelfwerkzaamheid
  • Kosten van de belangenbehartiger

Na een vrijblijvende telefonische intake komen wij graag bij u thuis in Nijmegen langs om uw situatie te bespreken. U beslist daarna zelf of wij het claimen van een schadevergoeding in werking mogen stellen zodat u krijgt waar u recht op heeft. Omdat de gemaakte kosten van onze specialisten en letselschade advocaat Nijmegen in de vergoeding van uw letselschade wordt meegenomen, kost onze juridische hulp u helemaal niets! Ook wanneer blijkt dat u toch geen recht heeft op een schadevergoeding, komen de kosten niet voor uw rekening doordat onze letselschade advocaat Nijmegen werkt op basis van no cure no pay. Hierdoor loopt u geen enkel risico. Voor meer informatie over u letselschadezaak of vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via 085 – 760 60 13 of via ons contactformulier.

Direct antwoord op al uw vragen

Scroll naar boven