Letselschade verhalen op wederpartij? Sincerus Letselschade!

Letselschade verhalen

Indien u betrokken bent geraakt bij een ongeval waarbij u letselschade opgelopen heeft buiten uw schuld om, kunt u de letselschade verhalen op de wederpartij. Hierdoor kunt u de andere partij aansprakelijk stellen en beroep doen op een schadevergoeding die de werkelijk geleden en te lijden schade vergoedt. Ook de kosten van het inschakelen van een belangenbehartiger dient door te tegenpartij vergoed te worden, waardoor u kunt rekenen op gratis juridisch advies en ondersteuning van Sincerus Letselschade! Wij hebben alle expertise in huis die nodig is voor het realiseren van een rechtvaardige schadevergoeding. Wij staan u kosteloos, persoonlijk en proactief bij met raad en daad gedurende het gehele traject, zodat u ontvangt waar u recht op heeft!

Letselschade verhalen op tegenpartij

Wilt u letselschade verhalen op tegenpartij? Omdat u als eisende partij volgens het Nederlands Recht dient aan te tonen dat de aansprakelijkheid bij de wederpartij ligt, doet u er verstandig aan om een letselschadespecialist in te schakelen die kennis van zaken heeft. De tegenpartij laat zich in de meeste gevallen namelijk vertegenwoordigen door een specialist van de verzekeraar die beschikt over veel kennis en vasthoudendheid. Met een letselschadespecialist van Sincerus letselschade kunt u erop vertrouwen dat het letselschade verhalen op tegenpartij goed gebeurd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de afwikkeling. Bij het claimen van een schadevergoeding wordt onderscheid gemaakt tussen materiële- en immateriële schadevergoedingen en diverse schadefactoren zoals:

  • Medische kosten of reiskosten
  • Inkomensschade
  • Schade aan materiële zaken
  • Smartengeld
  • Verlies zelfwerkzaamheid
  • Kosten van de belangenbehartiger

Letselschade verhalen advies

Bij Sincerus letselschade bent u aan het juiste adres voor gratis letselschade verhalen advies! U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze letselschadespecialisten, waarbij we u vrijwel direct een indicatie kunnen geven of u de letselschade mogelijk wel of niet kunt verhalen op de wederpartij. Wanneer dit het geval is, komen we graag bij u thuis langs om de situatie in kaart te brengen en vervolgstappen te bespreken. Onze juridische kosten vallen in de schadevergoeding en dienen door de wederpartij te worden betaald, waardoor onze hulp en diensten u helemaal niets kosten! Ook wanneer blijkt dat u toch geen beschikking krijgt over een schadevergoeding komen de kosten niet voor u rekening. Wij werken in geval van letselschade verhalen advies op basis van no cure no pay. Hierdoor loopt u geen enkel risico en wordt het beste resultaat behaald!

Direct antwoord op al uw vragen

Scroll naar boven