Letselschade verkeersongeval | Krijg een vergoeding!

Letselschade verkeersongeval

Een ongeluk zit in een klein hoekje en de kans op letselschade na een verkeersongeval is daarbij niet ondenkbaar. Veelvoorkomende overgehouden klachten zijn; nekpijn, rugklachten, pijnlijke schouders of bovenarmen die samen whiplash genoemd worden. Een whiplash is het gevolg van een ongeval waarbij het hoofd krachtig naar voren en achter bewogen wordt waardoor pijnklachten ontstaan. Deze pijn kan korte tijd of lange tijd aanhouden maar het kan ook permanent zijn. Heeft de andere bestuurder zitten slapen of is er het een andere oorzaak? Wanneer de andere partij aansprakelijk is heeft u recht op een vergoeding van de geleden en te lijden letselschade van het verkeersongeval. Sincerus Letselschade treedt dan op als belangenbehartiger om voor u een rechtvaardige schadevergoeding te realiseren.

Schadevergoeding Letselschade verkeersongeval

Onze ervaren medewerkers zullen alles in werking zetten om voor u een schadevergoeding voor uw letselschade van het verkeersongeval tot stand te brengen. Deze vergoeding bestaat uit een aantal schadefactoren die van toepassing zijn op uw situatie:

  • Inkomensschade
  • Kosten (bv reiskosten, medische kosten etc.)
  • Schade aan materiële zaken (kledingschade, fietsschade etc.)
  • Verlies zelfwerkzaamheid (Hulp in de huishouding, zelf niet kunnen klussen)
  • Smartengeld (immateriële schade)
  • Buitengerechtelijke kosten (kosten van inschakeling belangenbehartiger)

Vaak kunnen we aan de hand van een eerste gesprek, bijvoorbeeld telefonisch of een bezoek aan huis een indicatie geven of u recht heeft op een vergoeding en de hoogte ervan. Omdat onze diensten vallen onder de schadefactoren betaalt u zelf niets. Hierdoor loopt u geen enkel risico, ook niet wanneer u geen bedrag krijgt toegekend. Ook dan zijn onze diensten geheel kosteloos!

Letselschade verkeersongeval melden

De letselschade van uw verkeersongeval kunt u eenvoudig melden via het contactformulier, per mail of telefonisch via 085 – 760 60 13. Wij nemen vervolgens contact met u op om de eerste dingen door te spreken. Omdat de oprichters van Sincerus Letselschade in het verleden ook een ongeval hebben gehad waarbij letsel is ontstaan, kunnen zij ons goed inleven in uw situatie. Een empathische benadering en persoonlijke contact kunt dan ook bij al onze medewerkers verwachten. Uw letselschade verkeersongeval melden doet u vrijblijvend en snel bij Sincerus Letselschade.

Direct antwoord op al uw vragen

Scroll naar boven