Letselschade opgelopen? Gratis advies en hulp!

Letselschade

Wanneer letsel uw leven negatief beïnvloedt, is het niet meer dan terecht dat u een schadevergoeding ontvangt van degene die aansprakelijk is voor het ongeval. Letselschade kan ontstaan door diverse oorzaken, zoals:

Als iemand anders dan uzelf aansprakelijk is voor het ongeval en de schade, dan heeft u recht op schadevergoeding. De aansprakelijkheid en de vergoeding wordt bepaald aan de hand van het Nederlandse recht. Het team van Sincerus Letselschade zijn hierin gespecialiseerd en kunnen u daarom goed begeleiden bij het aanvragen van een letselschade vergoeding.

Letselschade advocaat

Bij Sincerus Letselschade werken we met letselschadespecialisten en een letselschade advocaat die u persoonlijk kunnen helpen bij het aanvragen van een schadevergoeding. Wij treden op als uw belangenbehartiger om de tegenpartij aansprakelijk te stellen voor het ontstaan van uw letsel. Met raad en daad zullen wij u bijstaan gedurende het gehele traject.  Indien de zaak niet snel kan worden afgewikkeld omdat de tegenpartij niet wil onderhandelen, schakelen wij onze eigen letselschade advocaat in, die een gerechtelijke procedure zal starten.

Letselschade uitkering

Voor de maximale letselschade uitkering bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zetten alles in om een passende schadevergoeding aan te vragen waar u recht op heeft. Wat de hoogte van dit bedrag is hangt af van de situatie. Om een eerste indicatie van de hoogte van uw letselschade uitkering te krijgen, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. We kunnen dit vervolgens telefonisch bespreken of tijdens een bezoek aan huis. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kosten, want onze dienstverlening kost u niets!

Direct antwoord op al uw vragen

Scroll naar boven