Letselschadespecialist nodig? Sincerus Letselschade!

Letselschadespecialist

Wanneer u slachtoffer bent geworden van een ongeval wilt u natuurlijk dat een letselschadespecialist uw belangen behartigt. Wanneer een andere partij aansprakelijk is voor deze situatie heeft u recht op een schadevergoeding. De experts van Sincerus Letselschade staan voor u klaar bij de aanvraag hiervan en u hoeft hiervoor niets te betalen. Als u door het ongeval of voorval letsel heeft opgelopen en daardoor schade lijdt, spreken we van letselschade. Dit kan zijn:

  • Verkeersongeval
  • Medische misser
  • Bedrijfsongeval of beroepsziekte
  • Ongeval veroorzaakt door roerende en onroerende zaken of dier

Wanneer de ander aansprakelijk is, bestaat er recht op schadevergoeding. Omdat wij als letselschadespecialist, veel kennis hebben van het Nederlands Recht, kunnen wij snel en efficiënt voor uitzoeken of u recht heeft op een vergoeding om deze vervolgens te verhalen bij de wederpartij. U hoeft zelf niets te doen, wij ontzorgen u volledig. Bij een eerste telefonische gesprek kunnen wij vaak al aangeven of u waarschijnlijk wel of niet recht hebt op een vergoeding. Heeft u dat wel? Dan gaan we gezamenlijk geheel kosteloos het traject in!

Letselschadespecialist Sincerus

Heeft u een belangenbehartiger nodig die de tijd voor u neemt en zich in uw situatie kan verplaatsen? Dan is letselschadespecialist Sincerus een uitstekende keuze. Omdat de oprichters van ons bureau in het verleden ook letselschade hebben opgelopen, kunnen wij ons goed inleven in hoe u zich voelt en wat de gevolgen zijn van uw ongeval of voorval. Wij kunnen onze dienstverlening daardoor beter laten aansluiten bij uw behoeften. Omdat wij kleinschalig en nuchter blijven houden we onze kosten laag en kunnen we het aantal schadezaken per specialist beperkt houden. Zo hebben wij meer te besteden per schadezaak wat leidt tot een snel uitgekeerd voorschot en een hogere schadevergoeding! Deze bestaat uit een aantal schadefactoren die mogelijk op u van toepassing zijn.

  • Schade aan spullen
  • Verlies arbeidsvermogen en zelfredzaamheid
  • Reiskosten en medische kosten
  • Immateriële schade
  • Wettelijke rente wanneer de wederpartij nalatig is met betalen
  • Kosten belangenbehartiger

Het laatste punt maakt het mogelijk dat letselschadespecialist Sincerus deze dienstverlening u geheel gratis kunnen aanbieden. Wij werken op no cure no pay basis, wat betekent dat wanneer u geen recht heeft op schadevergoeding u ons ook niet hoeft te betalen. Hierdoor kunt u risicoloos een letselschadespecialist in de arm nemen voor de aanvraag van een rechtvaardige schadevergoeding! Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies via: 085 – 760 60 13

Direct antwoord op al uw vragen

Scroll naar boven