Melden bedrijfsongeval? Sincerus Letselschade!

Melden bedrijfsongeval

Heeft u op uw werk een ongeluk gehad? Het melden van een bedrijfsongeval doet u dan snel en eenvoudig bij Sincerus Letselschade. Een werkgever is niet altijd aansprakelijk voor een bedrijfsongeval. Uw werkgever moet maatregelen nemen die nodig zijn om te voorkomen dat u in de uitoefening van uw functie schade lijdt. Wanneer maatregelen niet zijn nageleefd met als gevolg een bedrijfsongeval, dan is uw werkgever aansprakelijk. Bij Sincerus Letselschade kunt u geheel vrijblijvend uw situatie aan ons voorleggen, telefonisch of via het contactformulier. Vaak kunnen wij direct al aangeven of u mogelijk recht heeft op een schadevergoeding of niet. Meld uw bedrijfsongeval bij Sincerus Letselschade en wij gaan direct voor u aan de slag!

Melden bedrijfsongeval letselschade

Staat u op goede voet met uw werkgever, maar wilt u wel de gemaakte kosten van het ongeluk ontvangen? Na het melden van een bedrijfsongeval met letselschade treden wij op als uw belangenbehartiger. Omdat uw werkgever verzekerd zal zijn voor deze risico’s, zullen de meeste gesprekken lopen met de verzekeraar. Uw werkgever zal moeten aantonen dat hij de benodigde maatregelen heeft genomen waardoor u uw functie optimaal kunt uitvoeren. Mocht dat niet het geval zijn zal zijn verzekering u uw schadevergoeding uitkeren. De hoogte van de uitkering zal worden bepaald aan de hand van de verschillende schadefactoren, zoals:

  • Kosten zoals reiskosten en medische kosten
  • Buitengerechtelijke kosten (kosten van inschakeling belangenhartiger)
  • Verlies arbeidsvermogen
  • Verlies zelfwerkzaamheid

Hierdoor kunnen we geheel kosteloos voor u een rechtvaardige schadevergoeding aanvragen. Vaak kunnen we bij een eerste of tweede gesprek een indicatie van de hoogte van de vergoeding geven. Maak bij het melden van uw bedrijfsongeval met letselschade daarom direct een afspraak voor meer informatie!

Direct antwoord op al uw vragen

Scroll naar boven