No cure no pay letselschadezaak? Sincerus letselschade!

No cure no pay

Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan vervelende en in sommige gevallen zelfs blijvende lichamelijke, emotionele en financiële gevolgen met zich meebrengen. Daarom is het belangrijk dat u bij een ongeluk een belangenbehartiger in de arm neemt, die u helpt bij het realiseren van een rechtvaardige schadevergoeding! Deze belangenbehartiger kan een no cure no pay policy hebben, maar wij vinden het belangrijker dat u in alle gevallen kosteloos wordt geholpen.  Sincerus Letselschade staat daarom voor u klaar met ervaring, deskundigheid en expertise op het gebied van letselschade. Wij werken kosteloos, en behalen daarnaast op deze wijze het beste resultaat. Want wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat u krijgt waar u recht op heeft!

Kosteloze belangenbehartiging bij letselschade

Sinds een aantal jaar mogen er op basis van no cure no pay letselschade zaken behandeld worden. Dit is echter niet nodig, want in het geval van Sincerus Letselschade kunt u er altijd vanuit gaan dat uw belangen kosteloos behartigd zullen worden. Het doel hiervan is om het voor meer mensen mogelijk te maken om een erkende letselschadespecialist in te schakelen bij letselschadezaken. Wanneer u bijvoorbeeld rechtzoekende bent zonder rechtsbijstandsverzekering of u geen recht heeft op gefinancierde rechtshulp, en u over te weinig inkomen of vermogen beschikt om zelf een letselschadespecialist te betalen, kunt u beroep doen op Sincerus Letselschade. Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

No cure no pay advocaat

Bij Sincerus Letselschade werken we met een ervaren team van ervaringsdeskundigen op het gebied van letselschade en een kosteloze belangenbehartiger, die u persoonlijk ondersteunt bij de behandeling van uw letselschadesituatie. Daarom is het niet nodig om een no cure no pay letselschadeadvocaat in de hand te nemen. In uw situatie treden wij op als uw belangenbehartiger met als doel de wederpartij aansprakelijk te stellen voor de opgelopen schade en het verwerven van een rechtvaardige schadevergoeding. Wanneer de tegenpartij niet wil onderhandelen of de zaak niet snel genoeg kan worden afgewikkeld, schakelen wij onze eigen huisadvocaten in. Deze zal een gerechtelijke procedure starten om alsnog het gewenste resultaat te behalen! Voor meer informatie en vrijblijvend advies over de inzet van van ons bij letselschade kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder! Na een telefonische intake komen we graag bij u thuis langs om de schade te inventariseren en samen de verdere aanpak te bespreken.

Direct antwoord op al uw vragen

Scroll naar boven