Schade letsel opgelopen? Sincerus Letselschade

Schade letsel

Wanneer u door een verkeersongeval of ander plotseling ongeval buiten uw schuld, schade letsel op hebt gelopen, dient u altijd de veroorzaker aansprakelijk te stellen. Alleen dan kunt u een rechtvaardige schadeletsel vergoeding eisen. Een schadevergoeding kan uit verschillende onderdelen bestaan en is afhankelijk van een aantal schadefactoren. Zo kunt u behalve een vergoeding voor materiële schade, ook de opgelopen immateriële schade, zoals pijn, verdriet en verlies van levensvreugde verhalen op de wederpartij. Omdat een schadeletsel vergoeding uit veel verschillende onderdelen kan bestaan, is het verstandig om een gespecialiseerd letselschadebureau in te schakelen. Met de schade letsel specialisten van Sincerus Letselschade kunt u erop vertrouwen dat alle schadeletsel kosteloos wordt verhaald op de wederpartij!

Schade letsel advocaat no cure no pay

Ook wanneer u schadeletsel hebt opgelopen en na alle ondernomen stappen blijkt dat u niet in aanmerking komt voor een schadevergoeding, komen de door ons gemaakte kosten niet voor uw rekening! Doordat onze schade letsel advocaat no cure no pay werkt, weet u zeker dat u nooit op hoeft te draaien voor extra kosten. Hierdoor is er voor u geen enkel risico aan verbonden. Wij weten namelijk als geen ander dat het schadeletsel zelf al vervelend genoeg is, doordat de oprichters van Sincerus Letselschade in het verleden zelf een ongeval hebben meegemaakt waarbij letsel is opgelopen. Hierdoor weten wij wat u doormaakt en kunnen wij onze dienstverlening perfect afstemmen op uw wensen. Neem gerust contact op met onze medewerkers voor meer informatie over onze schade letsel advocaat no cure no pay regeling.

Schade letsel advocaat Utrecht

Tijdens de telefonische intake kunnen we vaak al aangeven of u wel of geen recht hebt op een vergoeding en een indicatie geven van de hoogte van de schadevergoeding. Wanneer u naar onze mening recht heeft op een schadevergoeding, maken we graag een vervolgafspraak bij u thuis en starten we een traject waarbij onze schade letsel advocaat Utrecht optreedt als uw belangenbehartiger. Dit is voor u geheel gratis! Wij werken in heel Nederland, en komen graag bij u thuis langs om de schade te inventariseren en een verdere aanpak met u te bespreken. Heeft u meer vragen, behoefte aan deskundig advies, of wilt u meer informatie over onze schade letsel advocaat Utrecht? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 085 – 760 60 13 of stuur ons een online contactformulier. Wij helpen u graag verder en staan voor u klaar met gratis juridische hulp en ondersteuning!

Direct antwoord op al uw vragen

Scroll naar boven