Schadeclaim indienen? Passende schadevergoeding claimen

Schadeclaim indienen

Heeft u letselschade opgelopen en wilt u een schadeclaim indienen? Dan doet u er in de meeste gevallen verstandig aan om een belangenbehartiger in de arm te nemen. Een schadeclaim indienen is namelijk vaak erg lastig, omdat er vaak onduidelijkheid ontstaat over wie nu precies aansprakelijk is voor de letselschade en of er nu wel of niet een verband bestaat tussen het opgelopen letsel en het ongeval. Het is daarom uitermate belangrijk dat er vanaf het begin af gaan zorgvuldig te werk worden gegaan bij een schadeclaim indienen. Het is daarom verstandig om u te laten bijstaan door een letselschadespecialist. Wij van Sincerus Letselschade staan u graag kosteloos bij met raad en daad gedurende het gehele traject, zodat u krijgt waar u recht op heeft! Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via 085 – 760 60 13.

Schadeclaim indienen voorbeeld

Bent u benieuwd hoe het er precies aan toe gaat bij een schadeclaim indienen? Onderstaand vindt u een schadeclaim indienen voorbeeld met de verschillende stappen die ondernomen dienen te worden. Uiteraard is elke letselschadezaak anders, maar het schaderegelingsproces bestaat uit een aantal vaste procedures:

  • Vrijblijvend eerste telefonisch advies opvragen bij Sincerus letselschadespecialisten.
  • Wanneer u recht heeft op een schadevergoeding, komen wij graag bij u langs voor een intakegesprek waarbij we de haalbaarheid van de schadeclaim beoordelen en het beleid voor de zaak bepalen.
  • Als wij van mening zijn dat de wederpartij aansprakelijk is voor het ontstaan van uw letsel, dan zullen wij na uw akkoord aansprakelijk stellen. Vanaf dit moment zullen wij optreden als uw belangenbehartiger.
  • Wij zullen relevante gegeven opvragen, zoals medische- en politiegegevens en informatie inwinnen bij uw werkgever of het UWV.
  • Indien de aansprakelijkheid door de wederpartij is erkend, zullen wij deze verzoeken om een voorschot om ervoor te zorgen dat u niet in de financiële problemen komt.
  • Wij zullen de voor u (toekomstige) schade gaan berekenen waarna een definitieve schadevergoeding wordt vastgesteld.
  • Hierna volgt de afwikkeling van de procedure waarbij meerdere situaties kunnen ontstaan. Wij zullen u gedurende deze afwikkeling blijven bijstaan met gratis juridische hulp en advies.

Kies voor Sincerus Letselschade voor hulp en advies bij een schadeclaim indienen. Voorbeelden als letselschade opgelopen door een verkeersongeluk, bedrijfsongeval, medische misser of mishandeling zijn allemaal bij ons bekend, waardoor wij u graag bijstaan met gratis raad en daad! Neem direct contact met ons op en wij zullen u direct vertellen wat wij in uw situatie voor u kunnen betekenen.

Direct antwoord op al uw vragen

Scroll naar boven