Schadeletsel opgelopen? Gratis juridische hulp en advies!

Schadeletsel

Is er bij u schadeletsel ontstaan na een ongeval, verkeersongeluk of medische misser? Laat u dan kosteloos bijstaan door de specialisten van Sincerus Letselschade. Bij schade letselzaken is het vaak ingewikkeld om aan te tonen wie er precies aansprakelijk is en wat het verband is tussen het opgelopen letsel en het ongeval wat heeft plaatsgevonden. Het is daarom verstandig om in geval van schadeletsel een specialist in de arm te nemen! Wij staan u graag bij met gratis juridische hulp en ondersteuning, zodat er een passende schadevergoeding gerealiseerd kan worden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Schadeletsel vergoeding

De hoogte van uw schadeletsel vergoeding hangt al van de verschillende kosten die u heeft gemaakt of het verlies van het vermogen om zelf nog te kunnen werken, klussen, verzorgen enzovoort. Dit wordt ook wel materiele schade genoemd. Tevens kunt u recht hebben op smartengeld, ook wel immateriële schade genoemd. Dit is de schadeletsel vergoeding voor het emotionele leed dat u heeft geleden of lijdt. Mogelijke vormen van schade die u kunt claimen voor uw schadeletsel vergoeding zijn:

  • reiskosten en medische kosten
  • schade aan materiële zaken
  • inkomensschade
  • verlies zelfwerkzaamheid
  • smartengeld
  • wettelijke rente
  • buitengerechtelijke kosten

Bent u benieuwd naar de hoogte van uw schadeletsel vergoeding? Wij kunnen u in de meeste gevallen tijdens het eerste telefoongesprek al vertellen of u in aanmerking komt voor een vergoeding, en een indicatie van de hoogte van deze vergoeding!

Schadeletsel advocaat

De hulp van specialisten tijdens een schadeletselzaak is erg belangrijk. Onze letselschadespecialisten en schadeletsel advocaat staan u graag bij met gratis juridische hulp en advies! Doordat de oprichters van Sincerus Letselschade ook een ongeval hebben gehad waarbij letselschade is ontstaan, kunnen wij ons goed inleven in uw situatie waardoor wij onze dienstverlening naadloos kunnen afstemmen op uw behoeften. Onze proactieve aanpak, deskundigheid en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat u de beste schadeletsel advocaat in huis haalt voor uw schade letselzaak! Wij werken door heel Nederland en komen graag bij u thuis langs om de zaak met u te bespreken. Vul gratis ons online contactformulier in on neem contact met ons op via 085 – 760 60 13.

Direct antwoord op al uw vragen

Scroll naar boven