Schadevergoeding letselschade? Ervaren specialisten

Schadevergoeding letselschade

Wilt u een schadevergoeding voor letselschade die u op hebt gelopen door andermans handelen? Wij helpen u graag bij de totstandkoming van een rechtvaardige vergoeding. Er wordt van letselschade gesproken als iemand door een ongeluk of een voorval letsel oploopt en daardoor schade lijdt. Dit kan zijn:

  • Beroepsziekte
  • Bedrijfsongeval
  • Medische misser
  • Verkeersongeval
  • Ongeval veroorzaakt door dieren, mensen of voorwerpen

U heeft mogelijk recht op een schadevergoeding bij letselschade wanneer de ander aansprakelijk is voor het ongeval. Onze adviseurs realiseren graag deze vergoeding kosteloos voor u!

Schadevergoeding letselschade bedrag

Wilt u weten of het schadevergoeding letselschade bedrag wel alle kosten dekt die u hebt moeten maken of die u verwacht te maken? U kunt vrijblijvend kort uw situatie aan de telefoon of via het contactformulier aan ons voorleggen en wij kunnen u bij een eerste gesprek al vaak een indicatie geven van de hoogte van de vergoeding. Sincerus Letselschade heeft er voor gekozen om kleinschalig en nuchter te blijven. Op deze manier houden we de letselschadezaken per specialist beperkt houden zodat we meer tijd per zaak kunnen besteden. Dit stelt ons in staat om een snellere bevoorschotting en uiteindelijk een hogere schadevergoeding letselschade bedrag te verwezenlijken!

Schadevergoeding letselschade auto ongeluk

U kunt bij Sincerus Letselschade terecht als u een schadevergoeding voor letselschade door een auto ongeluk wilt eisen. Heeft u rug-, nek- of andere klachten overgehouden aan een auto ongeval? En zat de ander in de fout? Dan heeft u mogelijk recht op een vergoeding die uw gemaakte kosten dekt. Dit kunnen medische kosten zijn, reiskosten en kosten door inkomensschade. Omdat wij alle kennis in huis hebben op het gebied van letselschade, kunnen wij  een rechtvaardige schadevergoeding voor letselschade bij een auto ongeluk realiseren.

Direct antwoord op al uw vragen

Scroll naar boven