Schadevergoeding medische fout? Snel een voorschot!

Schadevergoeding medische fout

Heeft u veel kosten gemaakt vanwege onnodige zware complicaties na een behandeling of operatie? Dan kunnen wij een schadevergoeding voor deze medische fout aanvragen, waarmee u de kosten dekt en waarmee u het leed enigszins verzacht. Wanneer een hulpverlener aansprakelijk is voor de gemaakte fout, kunnen wij, als uw belangenbehartiger een rechtvaardige schadevergoeding realiseren. Deze bestaat uit een aantal schadefactoren die toegespitst zijn op uw individuele situatie. Zo kan de vergoeding bestaan uit:

  • Reiskosten
  • Medische kosten
  • Compensatie voor inkomensschade
  • Smartengeld (immateriële schade)
  • Kosten van het inschakelen van een belangenbehartiger

Het inschakelen van de letselschadespecialisten van Sincerus Letselschade is voor u geheel kosteloos omdat deze kosten ook worden verhaald op de tegenpartij. Krijg u geen  schadevergoeding toegekend? Dan werken wij via het no cure no pay principe. Zo loopt u geen enkel risico bij het aanvragen van een schadevergoeding voor deze medische fout.

Schadevergoeding medische fout bedrag

Wilt u zo snel mogelijk, van de schadevergoeding voor de medische fout, het bedrag weten? Dan bent u bij Sincerus Letselschade aan het juiste adres. Bij een eerste (telefonisch) gesprek kunnen wij vaak al aangeven of u recht heeft op een schadevergoeding en bovendien een indicatie geven van de hoogte. Vervolgens maken wij een afspraak met u op locatie of bij een bezoek aan huis om de situatie in detail door te nemen om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen zodat we zo snel mogelijk een vergoeding kunnen realiseren. Door kleinschalig en nuchter te blijven, houden we onze kosten laag. We hebben daardoor meer tijd te besteden per schadezaak waardoor we een snellere bevoorschotting en een hogere schadevergoeding tot stand kunnen brengen. Als u zo snel mogelijk het bedrag van de schadevergoeding voor de medische fout wilt weten, neemt u vrijblijvend contact op met onze specialisten!

Morele schadevergoeding medische fout

Heeft u behalve lichamelijk leed, ook psychisch leed overgehouden aan de medische fout? Dan heeft u mogelijk recht op een morele schadevergoeding voor de medische fout, dit wordt ook wel immateriële schadevergoeding of smartengeld genoemd. Allereerst zal de situatie in kaart moeten worden gebracht en wordt er naar uw persoonlijke situatie gekeken. Er wordt nagegaan hoe erg het leed is, of het in de toekomst erger kan worden, wat voor beperkingen of littekens u eraan hebt overgehouden en uw leeftijd en geslacht. Wilt u weten of u recht heeft op een morele schadevergoeding voor een medische fout? Neem gerust contact met ons op!

Direct antwoord op al uw vragen

Scroll naar boven