Schadevergoeding whiplash? Gratis en vrijblijvend advies!

Schadevergoeding whiplash

Een (auto) ongeluk kan financieel enorme gevolgen hebben op het leven van het slachtoffer. Daarom kunt u een schadevergoeding bij whiplash aanvragen om de gemaakte en de te verwachten kosten te dekken. U kunt dan denken aan factoren zoals:

 • Reiskosten
 • Medische kosten
 • Verlies van vermogen om te werken of de huishouding te kunnen doen
 • Emotionele schade

Wanneer een andere partij aansprakelijk is voor het veroorzaakte ongeluk, hebt u recht op een vergoeding van de geleden schade en de in te toekomst te lijden schade. Ook de kosten van het inschakelen van een belangenbehartiger wordt door de tegenpartij vergoed. De schadevergoeding voor uw whiplash vragen wij voor u dan ook geheel kosteloos aan!

Schadevergoeding whiplash hoogte

Bent u benieuwd naar de schadevergoeding bij whiplash hoogte? De letselschade experts van Sincerus Letselschade kunnen u bij een eerste gesprek al vaak een indicatie geven van de hoogte van uw schadevergoeding. Een eerste afspraak kan telefonisch, maar ook naar wens bij u thuis worden gehouden. Omdat u als eisende partij een aantal punten volgens het Nederlands Recht dienst aan te tonen, raden wij u aan om een belangenbehartiger in te schakelen. Sincerus Letselschade heeft alle expertise in huis om een rechtvaardige schadevergoeding aan te vragen. Een persoonlijke en proactieve benadering staat bij ons centraal. Voor de indicatie van uw schadevergoeding whiplash hoogte kunt u vrijblijvend terecht bij onze letselschade experts!

Schadevergoeding whiplash aanvragen

Bij Sincerus Letselschade gaat het schadevergoeding whiplash aanvragen volgens een overzichtelijk stappenplan.

 1. U krijgt vrijblijvend het eerste advies
 2. Vervolgens heeft u een intakegesprek met een letselschadespecialist
 3. We stellen de tegenpartij aansprakelijk
 4. Relevante gegevens worden opgevraagd
 5. Het voorschot wordt aangevraagd
 6. De definitieve schadevergoeding wordt vastgesteld
 7. De zaak wordt afgewikkeld

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen en wilt u een schadevergoeding whiplash aanvragen? Onze experts staan graag voor u klaar. En omdat we middels het no cure no pay principe werken, is onze dienstverlening voor u geheel gratis!

Direct antwoord op al uw vragen

Scroll naar boven