Schadevergoeding bij letselschade? Sincerus Letselschade!

Schadevergoeding

Heeft u een ongeval gehad door andermans schuld en wilt u een schadevergoeding ontvangen voor de onkosten die u maakt en gemaakt heeft? Sincerus Letselschade staat voor u klaar om u te helpen aan een rechtvaardige vergoeding. Wanneer de andere partij aansprakelijk is voor het ongeval en letsel, heeft u recht op een vergoeding van de geleden en te lijden schade. Daarnaast dienen de kosten van het inschakelen van een belangenbehartiger door de tegenpartij vergoed te worden. De schadevergoeding kan bestaan uit kosten zoals:

  • Reiskosten en medische kosten
  • Schade aan materiele zaken
  • Verlies van arbeidsvermogen
  • Verlies van zelfredzaamheid
  • Immateriële schade (smartengeld)
  • Rente op de bedragen die u voorschiet
  • Kosten van inschakeling belangenbehartiger

Schadevergoeding letselschade

Voor een rechtvaardige schadevergoeding letselschade bent u bij Sincerus Letselschade aan het juiste adres! Ons ervaren team werkt nauw met u samen om tot een passende schadevergoeding te komen waar u recht op hebt. Wij spreken van letselschade wanneer iemand door een voorval of ongeval letsel oploopt en daardoor lijdt. Letsel betekent schade dat zich in diverse vormen kan manifesteren, bijvoorbeeld fysiek, materieel of immaterieel. Omdat ieder lid van ons team zelf in het verleden ook letsel heeft opgelopen, kunnen wij u helpen vanuit eigen ervaring en deskundigheid. Wij weten hoe het is om een schadevergoeding letselschade aan te moeten vragen na een ongeval!

Whiplash schadevergoeding

Bent u betrokken geraakt bij een verkeersongeval en heeft u hier een pijnlijk nekletsel aan overgehouden? Dan zorgen wij ervoor dat u uw whiplash schadevergoeding toegekend krijgt. Van een whiplash kunt u lang last hebben en uw dagelijkse activiteiten enorm beïnvloeden. Werken of juist genieten van uw vrije tijd kan er (tijdelijk) niet inzitten. Een whiplash schadevergoeding krijgen is daarom niet meer dan terecht. Sincerus Letselschade doet er dan ook alles aan om te zorgen dat u de maximale schadevergoeding krijgt bij een whiplash. Wilt u uw situatie met ons bespreken? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies.

Direct antwoord op al uw vragen

Scroll naar boven