Smartengeld berekenen? Persoonlijk en vrijblijvend advies

Smartengeld berekenen

Wilt u emotionele schadevergoeding aanvragen voor het leed dat u bedoeld of onbedoeld is aangedaan? Onze letselschade experts kunnen voor u smartengeld berekenen dat u dan ontvangt van de aansprakelijke of de verzekering daarvan. Wanneer u emotionele klachten ervaart nadat u een ongeval of een voorval hebt gehad, is het mogelijk om daar een (geldelijke) vergoeding voor aan te vragen om het leed enigszins te verzachten. Bij de bepaling van de hoogte van smartengeld spelen een aantal factoren een rol, zoals onder andere:

  • De invloed van de emotionele schade op hobby’s, sport en andere vrijetijdsbestedingen
  • De invloed op het werk of studie
  • De leeftijd van het slachtoffer

Smartengeld berekenen hangt van diverse factoren af en een leidraad voor de vaststelling zijn eerdere uitspraken van de rechter daarover.

Smartengeld berekenen mishandeling

Als slachtoffer van een mishandeling weegt er natuurlijk niets op tegen wat u is aangedaan. Een geldelijke schadevergoeding kan het leed iets verzachten en wij kunnen voor u op basis van eerder gedane uitspraken smartengeld berekenen bij mishandeling. Onder andere de volgende factoren spelen een rol bij de hoogte van het smartengeld bij mishandeling:

  • Blijvende invaliditeit en beperkingen
  • Duur van het genezingsproces
  • Aantal medische behandelingen en de impact ervan

Wij geven u graag geheel vrijblijvend een eerste indicatie over of u recht hebt op een schadevergoeding. Dit kan naar wens tijdens een bezoek aan huis of telefonisch. Aan de hand van alle gegevens kunnen wij smartengeld berekenen bij mishandeling.

Smartengeld berekenen whiplash

Ook bij lichamelijke klachten na een ongeval kunt u emotionele pijn ervaren. Onze experts kunnen uw smartengeld berekenen bij whiplash. Omdat de oprichters van Sincerus Letselschade zelf in het verleden te maken hebben gehad met letselschade kunnen zij zich erg goed inleven in uw situatie en proberen we met deze ervaring onze dienstverlening beter te laten aansluiten op uw behoeften. Ook door kleinschalig en nuchter te blijven, kunnen we meer tijd besteden per schadezaak. Dit resulteert in een snellere bevoorschotting en uiteindelijke een hogere schadevergoeding. Daarnaast laat u geheel kosteloos uw smartengeld berekenen bij whiplash door onze letselschadespecialisten!

Direct antwoord op al uw vragen

Scroll naar boven