Recht op smartengeld na ongeval? Wij zoeken het gratis uit!

Smartengeld na ongeval

Indien u buiten uw schuld om betrokken bent geraakt bij een ongeval en u hierbij immateriële schade heeft opgelopen, kunt u hiervoor een schadevergoeding ontvangen in de vorm van smartengeld. Immateriële schade is letselschade dat wordt veroorzaakt door bijvoorbeeld pijn, verdriet of gederfde levensvreugde. Omdat het in veel gevallen lastig is om deze schade uit te drukken in een bedrag, adviseren wij om in een geval van aanvraag van smartengeld na ongeval een belangenbehartiger in de arm te nemen. Omdat de schade grote gevolgen kan hebben op uw dagelijkse leven en veel emoties op kan roepen, wordt u met de gratis ondersteuning van Sincerus Letselschade volledig ontzorgd bij de aanvraag van uw smartengeld na ongeval, ongeacht of de vergoeding wordt toegekend of niet. Wij werken namelijk op basis van no cure no pay, waardoor het beste resultaat kan worden behaald. Onze letselschadespecialisten beschikken over de benodigde juridische en medische kennis, zodat wij een passende vergoeding kunnen realiseren.

Hoeveel smartengeld na ongeval

Omdat elk geval van immateriële schade anders wordt beoordeeld, is het lastig om een indicatie te geven van hoeveel smartengeld na ongeval u ontvangt. In vergelijking tot andere Europese landen kan er gezegd worden dat in Nederland vaak lagere bedragen worden uitgekeerd als het gaat om smartengeld. De factoren die invloed hebben op de hoogte van het bedrag zijn onder andere:

  • Leeftijd slachtoffer
  • Duur ziekenhuisopname of revalidatie
  • Aantal en de ernst van medische ingrepen
  • Duur genezingsproces
  • Blijvende invaliditeit of andere beperkingen
  • Zichtbare verminking of littekens
  • Invloed van het letsel op werk of studie
  • Invloed van het letsel op hobby’s of andere vrijetijdsbestedingen

Omdat de oprichters van Sincerus Letselschade allen ervaringsdeskundigen zijn doordat ze een ongeval hebben gehad waarbij letselschade is ontstaan, weten wij als geen ander wat u mee maakt en kunnen wij ons goed inleven in de situatie. Door onze deskundigheid en proactieve en persoonlijke aanpak nemen wij uw zorgen uit handen en zorgen voor een optimale belangenbehartiging. Doordat wij onze kosten direct in rekening brengen bij de tegenpartij, zijn onze diensten voor u geheel vrijblijvend en gratis! Heeft u vragen omtrent letselschade of wilt u weten hoeveel smartengeld na ongeval u kunt verwachten? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via 085 – 760 60 13 of ons contactformulier.

Direct antwoord op al uw vragen

Scroll naar boven